logo
lys
Foto: Privat
lys
Foto: Privat

PRODUKTER

Hver lysekrone har sitt spesielle særpreg fordi hver krone lages for hånd av dyktige og erfarne håndverkere på et verksted i Sverige. Du kan derfor være trygg på at du får et høykvalitetsprodukt til riktig pris og med en personlig oppfølging hele veien. En av våre spesialiteter er å lage større lysekroner til helt spesielle innredninger, bl.a. har vi laget Sveriges største krystallkrone som er på 6 x,3.5 m!

Prismekronene er tatt frem etter gamle antikke lysekroner og arbeidet utføres i ren messing, mens dekorasjonsdetaljene blir sandstøpt til stammen. Legeringene utføres for hånd og vi bruker blank messing, antikkpatinering samt fortinning. Til slutt tilføres førsteklasses håndslipte bøhmiske krystaller slik som også var vanlig i nordiske kroner på 1700 og 1800 – tallet eller prismer i Swarovskikvalitet som gir en fantastisk glans og spill i kronen. Noen av kronene har stamglass som er munnblåst og kommer fra ”glassriket” i Sverige.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss for å bli enda bedre i vårt arbeid og ikke engang eksperter kan se forskjell på våre nylagde krystallkroner og eldre antikke lysekrone originaler! Velg mellom lysekroner i barokk, rokokko, empire eller gustaviansk stil. Du kan selv velge om du ønsker med levende lys, eller lyspærer, eller eventuelt begge deler slik mange velger.

Velger du en krystallkrone fra oss kan du føle deg helt trygg på at du får et vakkert møbel av meget høy kvalitet som varer evig, er tidløs i stil og bare blir vakrere jo eldre den blir!

CKL Interiør | <a href="http://www.facebook.com/business/dashboard/" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; t