logo
lys
Foto: www.icfoto.no
lys
Foto: www.icfoto.no

CKL INTERIØR

CKL Interiør tilbyr unike håndlagede lysekroner i førsteklasses kvalitet enten du ønsker å møblere ditt hjem, ditt kontor eller en fritidsbolig på fjellet eller ved sjøen. Lysekronene i nordisk stil blir laget etter genuine håndverkstradisjoner fra 1600, 1700- og 1800 tallet og kan skreddersys ditt ønske og behov. Felles for dem er at hver lysekrone vi produserer er unik og har en historie! Verkstedet vi har gleden av å samarbeide med er det eneste gjenlevende verkstedet i Skandinavia som lager prismekroner for hånd slik som mesterne en gang lagde de.

CKL Interiør har et ønske om å tilby produkter som setter prikken over ”i’en” i ethvert hjem, er håndverksmessig laget og som har høy kvalitet til riktig pris. Våre lysekroner produseres i ren messing som gjør kronene meget solide. Overflatebehandlingen gjøres også for hånd og du bestemmer selv hvilket "uttrykk" du ønsker på din krone. Felles for dem alle er at de har en historisk tilknytning, er tidløse i stil, alltid moderne og har masse karakter! Velg mellom: barokk lysekrone, rokokko lysekrone, empire lysekrone eller gustaviansk lysekrone. Vi har flere utførelser og størrelser innen hver stilart og du kan selv velge om du ønsker med levende lys, eller lyspærer, eller eventuelt begge deler slik mange velger.

Vi fører også antikke lysekroner som vi totalrenoverer før vi selger videre til våre kunder. Arbeidet utføres meget professionelt og vi selger aldrig videre en antikk krone som ikke har fått de prismene den mangler eller ny og godkjent strømledning og/eller nye fester. Vi renoverer også din gamle lysekrone enten det mangler deler på kronen, prismer, strømledning eller bare ønsker å få vasket den.

Fra 2012 utvider vi vår virksomhet med håndlagde møbler fra et verksted i Sverige. Med hender som det viktigste redskapen og følelse for kvalitet i minste detalj skaper dyktige håndverkere møbler som er til glede fra generasjon til generasjoner. Du kan velge mellom de klassiske stilklassikerne eller skreddersy ditt møbel - du velger selv!

Bookmark and Share